Welkom Patrick!

Nieuwe collega: Patrick

Een nieuwe collega bij Gusto. Dat vraagt om een introductie. En wie kan die nu beter geven dan Patrick Simon zelf. Welkom bij het team Patrick. Fijn dat je erbij bent. En: take it away!

Hoi, ik ben Patrick! Ik ben 26 jaar en woon in het mooie Amersfoort. Deze week ben ik officieel begonnen als Digital Content Producer bij Gusto Media.

In februari ben ik afgestudeerd in Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb mij tijdens deze opleiding met veel passie gespecialiseerd in content creatie en digitale mediastrategieën. Deze kennis heb ik onder andere in de praktijk gebracht bij Armada Music en Citymarketing Amersfoort. Maar nu ik mijn diploma op zak heb is het tijd voor de volgende stap. De eerste stappen van mijn professionele reis ga ik maken bij Gusto Media.

Kennis verzamelen als Pokémon kaarten

Als verse communicatieprofessional is het naar mijn idee goed om te weten welke richting je op wilt. Daarom ben ik erg gericht op zelfontwikkeling. Ik weet welke kant ik op wil en doe er alles aan om dit te bereiken. Ik heb daarom LinkedIn Learning uitgespeeld en verzamel certificaten net zo enthousiast als ik dat vroeger met Pokémon kaarten deed.

Digitale mediastrategieën ontwikkelen is inmiddels mijn showpony en ik doe dit maar al te graag. A.K.A. het denken vanuit een klantprofiel en het optimaliseren van verschillende touchpoints door middel van content met constante terugkoppeling vanuit de doelgroep.

En nog meer verzamelen… 

In mijn vrije tijd komt die verzamelzucht toch weer terug. Voor de gamers onder ons; ik ben een gigantische trophy hunter en ik verzamel met uiterste concentratie de moeilijkste trofeeën. (Ja, zelfs met Dark Souls). Daarnaast maak ik graag tijd voor een speciaalbiertje in de zon, het liefst in een ver land. Die biertjes spaar ik dan weer in Untappd.

Voor nu: aan het werk!

Laat een reactie achter