Gusto Media presenteert: HubSpot Real Estate

Een CRM dat alle facetten van vastgoedmarketing én vastgoedsales in één systeem samenbrengt, dat bestaat toch niet? Jawel. Nu wel. Samen met HubSpot presenteert Gusto Media: HubSpot Real Estate. Eén systeem voor alle digital marketing én sales processen in het vastgoed. Wil jij ook je marketing en sales versnelt digitaliseren? Go!

HubSpot-Platinum-Partner-Badge copy
futuro_icons_143

Marketing & sales eindelijk perfect samen

De manier waarop je een huis koopt is veranderd. Van je eerste online contact tot aan de levering bij de notaris; je wilt dat alles logisch, prettig en digitaal verloopt. Veel vastgoed ontwikkelaars kunnen dit nog niet bieden. Het CRM is bijvoorbeeld niet aan de website gekoppeld. Marketing informatie staat in systeem X en sales informatie staat in systeem Y. Onhandig en vooral ook onnodig. Daarom presenteert Gusto Media in samenwerking met HubSpot: HubSpot Real Estate – het systeem voor je marketing én sales processen in vastgoed. Voor zowel koop- als huurprojecten.

Wat is HubSpot Real Estate?

Hubspot Real Estate (HRE) – brengt de marketing en sales van je vastgoedproject eindelijk in één systeem samen. Hoe? HRE zorgt ervoor dat een contact volledig geïntegreerd richting de aankoop van de juiste en passende woning wordt begeleid. Alle middelen, zoals inschrijfformulieren, (geautomatiseerde) nieuwsbrieven, social media-kanalen, online advertenties, verwerken we in HubSpot Real Estate.

Binnen HRE maken we het gedrag van de klant inzichtelijk. Naar welk aanbod is die op zoek? Met deze informatie kun je heel gericht de juiste contacten opvolgen. HubSpot Real Estate heeft ook het salesproces ingericht -> daardoor is de hele (!!) klantreis - van het allereerste contact via social media tot en met de uiteindelijk levering bij de notaris - in één systeem gevat.

Voordelen van HubSpot Real Estate

futuro_icons_280

Marketing en Sales vanuit één perfect systeem (EINDELIJK!)

futuro_icons_update_24

Geen ‘wilde data’ in verschillende systemen

futuro_icons_update_154

Alle relevante managementinformatie centraal

futuro_icons_309

Een zelflerend optimaliserend systeem

futuro_icons_44

Effectieve marketing én sales van je project

Voor wie is HubSpot Real Estate?

Ben jij verantwoordelijk voor de vastgoedmarketing en/of sales van je project(ontwikkelaar), dan is dit het systeem om in te stappen. In een aantal simpele stappen ben je onderweg. Neem contact op met Gusto om meer te leren.

IMG_1706

Ready for takeoff?

Jasper_HR kopie

Benieuwd hoe HubSpot Real Estate helpt om meer grip te krijgen op jouw vastgoedmarketing? Onze specialisten staan te popelen om je er meer over te vertellen! Vul het formulier in dan neemt Jasper contact met je op. Of neem zelf contact met ons op via deze pagina

IMG_1635 kopie

Het belang van HubSpot Real Estate

Het belang van je eigen CRM, waarin alle marketing en sales processen samen komen, wordt steeds belangrijker. We schreven eerder al over de aangescherpte advertentie mogelijkheden op Meta (Facebook en Instagram), maar het verdwijnen van Third Party Cookies in 2023 is nog zo’n ontwikkeling; je kunt simpelweg niet meer zonder.

Wil je niets missen van deze ontwikkeling? Onze marketing professionals vertellen je graag meer!