Over ons

Als marketingbureau in de vastgoed houden we van alles wat met stenen, beton en ijzer te maken heeft. En natuurlijk de communicatie daarover. Daar gaat ons hart sneller van kloppen. Nieuwsgierig met wie we dat allemaal doen?

gusto-media-team

Met wie dan?

Gusto werkt met gedreven professionals die van creativiteit en aanpakken houden.

Jasper de Weerd

Jasper de Weerd

EIGENAAR & INBOUND MARKETEER

Sparren over een vastgoed project? Dan ben je bij Jasper aan het juiste adres. Zijn enthousiasmerende stijl in combinatie met zijn visie op vastgoed marketing inspireren je direct tot actie. Jasper de Weerd is de oprichter van Gusto Media en drijvende kracht achter het bedrijf.

06 - 50 62 61 57
43d87575-7bfb-47e2-a12c-ef4de98c4689

Anne Kous

DIGITAL CONTENT PRODUCER

Een blog hier, een social update daar en een nieuwsbrief in de planning. Anne Kous houdt zich het liefste bezig met het creëren van content. Dit deed ze eerder voor de Libelle en bij de gemeente Amersfoort. Haar leergierigheid zorgt ervoor dat ze zich zelden verveelt.

06 - 83 89 79 64

Tedje-van-gils

Tedje van Gils

CONTENT CREATOR

Tedje van Gils is opgegroeid met een Instagram account in haar hand. Professioneel volwassen geworden bij KLM & Leen Bakker en nu een creatieve communicatiespecialist, met een inlevingsvermogen zonder einde. Het is een feest om met deze slagvaardige creatieveling te werken.

Rutger-Pro3

Rutger Wink

DIGITAL MARKETEER

Visuele communicatie. Een koppeling leggen tussen systemen. Of een online advertentie campagne uitrollen. Rutger kan het. En ook nog eens goed ook.

Schermafbeelding 2017-09-12 om 11.21.20

Femke Kamps

CONTENT CREATOR

Femke Kamps bijt zich vast in je omgeving en laat deze niet meer los. Haar woning- en lifestyleadviezen worden volop gedeeld. Behalve marketeer bij Gusto is Femke onder andere ook werkzaam voor Cosmopolitan en Apple. Daarnaast geniet zij ook bekendheid als schrijfster van ‘Fuck the quarterlife crisis’ (waardevolle lessen waar je écht gelukkig van wordt).

AicoTurba

Aico Turba

DESIGNER

Print. Online. Visuele communicatie. Al jarenlang het werkterrein van designer Aico Turba. Vindt dat je altijd tussen de ogen moet mikken. En doet daar graag een stapje extra voor. Ook Gusto helpt hij graag pixel perfect.

VincentSteenmeijer

Vincent Steenmeijer

FILMMAKER

Van RTL tot Facebook en alles dat er tussen zit. Vincent Steenmeijer filmt, edit en rendert alsof het een lieve lust is. Verhalen maken is wat hem drijft. Voor Strijp-R & DUIN al prachtig neergezet. Ga dat zien.

Vraagteken

Vacature

DIGITAL CONTENT PRODUCER

Gusto Media is het vastgoed marketing bureau van Nederland. We werken o.a. voor Amvest en Timpaan en groeien hard. Wil je ook helpen? Lees meer.

Vraagteken

Vacature

JUNIOR ONLINE MARKETEER / AUTOMATION BAAS (TO BE)

Ben jij een online marketeer die niet alleen van content, maar ook van marketing automation én de huizenmarkt houdt? Dan ben je bij Gusto Media aan het goede adres. Lees meer.

Partners

Hubspot

Gusto Media is sinds 2017 agency partner van Hubspot. Dat betekent dat we altijd de nieuwe inbound ontwikkelingen volgen, de beste software tot onze beschikking hebben en de juiste ondersteuning bieden.

hubspot-white
Label_logo_Trees_for_All_(RGB_beeldscherm)_(1)

Trees for All

Trees for All is de enige stichting in Nederland mét CBF keur waar compensatie mogelijk is in duurzame bosprojecten. De projecten hebben een economische, ecologische en sociale meerwaarde voor de samenleving en dragen bij aan een gezonder klimaat.

Het nieuwbouw platform

Gusto Media heeft een succesvolle koppeling tussen de marketingsoftware HubSpot en Het Nieuwbouw Platform gelegd. Daarmee is Gusto direct implementatiepartner van dit platform.

Het-Nieuwbouw-Platform
Gusto-Duurzaam-logo

Gusto Duurzaam

Bij Gusto Duurzaam helpen we jouw duurzame energiemerk – voor iedere fase van de klantreis – de juiste prikkelende content uit te serveren. Koppel daar onze innovatieve HubSpot Software aan en je weet precies waar je bezoeker mee geholpen is.