VACATURE | Junior online marketeer en automation baas (to be) bij Gusto Media - 32 uur | Amersfoort

Ben jij een online marketeer die niet alleen van content, maar ook van marketing automation én de huizenmarkt houdt? Dan ben je bij Gusto Media aan het goede adres. Wij zijn namelijk hét vastgoed marketingbureau van Nederland. We groeien hard en zijn daarom op zoek naar een junior online marketeer & marketing automation baas (to be) om ons te helpen met mooie opdrachten.

share

Wat moet ik kunnen?

We doen veel (slimme) online campagnes voor onze klanten. Dus remarketing, look-a-likes en handpicked audiences – dat is een thuiswedstrijd. Je weet welke ads goed scoren en waarom. Een lead form op Facebook is zo ingesteld. Daarnaast duik je niet weg voor een beetje techniek en wil je je verder ontwikkelen in marketing automation. Welke doelgroep moet bijvoorbeeld welke nieuwsbrief krijgen en waarom? Daar denk jij al over na, voor een nieuw project start.

Daarnaast is het heel fijn wanneer je behulpzaam en proactief bent. Je houdt overzicht over alle projecten. Deadlines heb je altijd messcherp in de gaten. Onze mooie klanten voorzie je van topservice, want tevreden en blije klanten zijn jouw ultieme doel.

Wat voor opleiding heb ik nodig?

Bij Gusto Media zoeken we een online marketeer en automation baas. Handigheid met  (online) techniek en vormgeving is natuurlijk een pré. Een perfecte opleiding zou CMD (Communicatie en Multimedia Design) kunnen zijn.

futuro_icons_105

Gusto HQ - midden in het land

Gusto Media is gevestigd in Amersfoort, vlakbij het station. Het kantoor is dus gemakkelijk te bereiken. Ook zit het centrum op loopafstand. Bij Gusto Media kom je terecht in een super klein, informeel team. We hebben veel zin om je alles te leren over vastgoedmarketing.

Lijkt dit je wat? Stuur je motivatie en cv naar info@gustomedia.nl. Zijn we een goede match? Dan nodigen we je uit voor een gesprek. Heb je eerst nog vragen? Dan kun je even bellen met Jasper van Gusto op 06 - 50 62 61 57. Tot snel!