VACATURE | Online marketeer en automation baas of bazin bij Gusto Media - 32 uur | Amersfoort

Ben jij een online marketeer die niet alleen van content, maar ook van marketing automation én de huizenmarkt houdt? Dan ben je bij Gusto Media aan het goede adres. Wij zijn namelijk hét vastgoed marketingbureau van Nederland. We groeien hard en zijn daarom op zoek naar een online marketeer & marketing automation baas of bazin om ons te helpen met mooie opdrachten.

share

Wat moet ik kunnen?

We doen veel (slimme) online campagnes voor onze klanten. Dus remarketing, look-a-likes en handpicked audiences – dat is een thuiswedstrijd. Je weet welke ads goed scoren en waarom. Een lead form op Facebook is zo ingesteld. Daarnaast duik je niet weg voor de HubSpot techniek en wil je je verder ontwikkelen in marketing automation. Welke doelgroep moet bijvoorbeeld welke nieuwsbrief krijgen en waarom? En hoe zorgen we voor goede rapportages voor onze klanten? Daar denk jij al over na, voor een nieuw project start.

Daarnaast is het heel fijn wanneer je behulpzaam en proactief bent. Je houdt overzicht over alle projecten en zet pro-actief acties uit. Deadlines heb je altijd messcherp in de gaten. Jouw ultieme doel is om klanten blij te maken en verder te helpen. Dit doe je door het bieden van service op hoog niveau.

Wat voor opleiding heb ik nodig?

Bij Gusto Media zoeken we een online marketeer en automation baas / bazin. Handigheid met (online) techniek en vormgeving is een pré. Een analytische of marketing opleiding is enorm handig, net zoals al wat werkervaring op dit vlak.

futuro_icons_105

Gusto HQ - midden in het land

Gusto Media is gevestigd in Amersfoort, vlakbij het station. Het kantoor is dus gemakkelijk te bereiken. Ook zit het centrum op loopafstand. Bij Gusto Media kom je terecht in een super klein, informeel team. Daarnaast werken we intensief samen met andere bureaus, waar je zelfs werkzaamheden voor kunt gaan oppakken. Combineer dat met onze gave klanten en je kunt je de bruisende omgeving wel voorstellen. We hebben veel zin om je alles te leren over vastgoedmarketing. Nu gebeurt dat vooral online, maar ook dat weten we goed te faciliteren.

Lijkt dit je wat? Stuur vóór 15 februari 2021 je motivatie en cv naar info@gustomedia.nl. Zijn we een goede match? Dan nodigen we je uit voor een gesprek. Heb je eerst nog vragen? Dan kun je even bellen met Jasper van Gusto op 06 - 50 62 61 57. Tot snel!

Wij werken o.a. voor