VACATURE | Junior Digital Content Producer bij Gusto Media 24 - 32 uur | Amersfoort

Ben jij een contentmaker die niet alleen van content, maar ook van marketing én de huizenmarkt houdt? Dan ben je bij Gusto Media aan het goede adres. Wij zijn namelijk hét vastgoed marketingbureau van Nederland. We werken onder meer voor Amvest en Timpaan en we groeien hard. Daarom zijn we op zoek naar een Junior Content Producer om ons te helpen met mooie opdrachten.

share

Hoe beginnen?

Tijdens je inwerkperiode ga je eerst kennis maken met onze klanten en veel leren. Op deze manier zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk over de juiste kennis beschikt en goed mee kunt draaien. Je leert onder meer alles over Inbound Marketing en over de software HubSpot. Maar naast leren maak je ook kennis met het freelance team en de mooie projecten van Gusto Media. En echt leren doe je natuurlijk in de praktijk door samen te werken met onze klanten en veel mooie content te maken.

Wat moet ik kunnen dan?

Onze Digital Content Producer is creatief, gezellig en is gek op content – in welke vorm dan ook. Je kunt zelf foutloze content schrijven, maar weet ook heel veel content te regelen samen met onze freelance content makers. Je maakt zelf briefings voor het videoteam en zorgt dat de content wordt opgeleverd zoals de klant voor ogen had.

Het is handig wanneer je bekend bent met Photoshop. Daarnaast is het heel fijn wanneer je behulpzaam en proactief bent. Je houdt overzicht over alle projecten. Deadlines heb je altijd messcherp in de gaten. Onze mooie klanten voorzie je van topservice, want tevreden en blije klanten zijn jouw ultieme doel.

futuro_icons_23

Wat voor opleiding heb ik nodig?

Om bij Gusto Media te werken zoeken we een Junior Digital Content Producer met creativiteit. Je hebt een afgeronde hbo of wo opleiding, het liefst in de richting van bijvoorbeeld marketing, communicatiewetenschappen of journalistiek.

Gusto HQ - midden in het land

Gusto Media is gevestigd in Amersfoort, vlakbij het station. Het kantoor is dus gemakkelijk te bereiken. Ook zit het centrum op loopafstand. Bij Gusto Media kom je terecht in een klein, informeel team. We hebben veel zin om je alles te leren over vastgoedmarketing. Nu gebeurt dat vooral online, maar ook dat weten we goed te faciliteren.

Lijkt dit je wat? Stuur vóór 15 februari 2021 je motivatie en cv naar info@gustomedia.nl. Zijn we een goede match? Dan nodigen we je uit voor een gesprek. Heb je eerst nog vragen? Dan kun je even bellen met Jasper van Gusto op 06 - 50 62 61 57. Tot snel!

futuro_icons_105

Wij werken o.a. voor