Welkom Anne!

Gusto Media groeit – al eventjes. Tot voor kort kwamen er dan meer freelancers bij Gusto, maar nu willen we ook gaan groeien met vast personeel.  En dat lukt, want sinds deze week (15 januari!) is Anne Kous in dienst van Gusto Media. Welkom Anne! Stel je jezelf even voor?

Hoi, ik ben Anne. Ik ben 21 jaar en geboren en getogen in Putten. Sinds deze week mag ik mijzelf Digital Content Producer bij Gusto Media noemen. Wie weet kom jij in de nabije toekomst werk van mij bij Gusto Media tegen.

Niet heel lang geleden ben ik afgestudeerd in Communicatie. Na jarenlang veel geleerd te hebben, onder andere bij de Libelle en de gemeente Amersfoort, is het nu tijd om mijn opgedane kennis in te zetten voor Gusto Media. En daar heb ik zin in! Content creëren is wat ik het liefste doe. Daarbij komen vragen kijken als: met wie communiceer ik? Waarom? Hoe? Wanneer? Ik vind het heerlijk om mij hierin te storten.

Als je actief bent in het communicatievak, is het mooi meegenomen als je op de hoogte bent van de laatste online trends. Nieuwe dingen schrikken mij dan ook niet af. Leren vind ik juist tof. Knowledge is power, toch?

Social media is inmiddels een specialiteit van mij geworden. Voor handige trucjes op de socials moet je bij mij zijn. Bij het doorlezen van teksten is mijn tweede naam Pietje Precies. Spellingfoutjes, grammaticale imperfecties of verkeerde komma’s: het is een sport.

Als ik niet aan het werk ben, sport ik graag (echt fysieke sport bedoel ik deze keer). Daarnaast heb ik mezelf beloofd in 2020 meer te leren over fotografie en ben ik van plan om nog veel mooie plekken op deze aardbol te verkennen.

Op naar nieuwe hoogtepunten met het Gusto Media team!

 

Laat een reactie achter