Gusto Media silver agency partner van HubSpot

Gusto Media Ziver Partner HubSpot

In een half jaar is Gusto Media – in goed Nederlands – Silver Agency Partner van HubSpot geworden. Een bijzondere mijlpaal en mooie tussenstop tijdens onze gave reis. Trots op het Gusto team, maar vooral ook trots op de Gusto klanten.

De reis begon ruim 6 maanden geleden. Toen is de knop daadwerkelijk omgezet. Gusto Media communiceert actief de focus op vastgoed. Waarom, we werken toch al 8 jaar in de vastgoedsector? Klopt, maar een half jaar geleden hebben we een inhoudelijke stap gezet. We hebben onze content marketing expertise gekoppeld aan data.

We zijn agency partner geworden van het Amerikaanse bedrijf HubSpot. Dankzij deze software kunnen wij veel meer leren over onze content en het effect ervan. En dat inspireert. Onszelf en onze klanten. Zo zijn we onze eerste stappen met HubSpot aan het zetten in relatie tot leadscoring. Erg leuk om te doen.

Zilver

En zo ontstond er een mooie dynamiek. We leerden en leerden maar verder. En toen klopte mijn contactpersoon bij HubSpot op de deur. Of we ons wel beseften dat we bijna zilver partner waren? Nee, eigenlijk niet. Nog even een paar testen maken en het was zover. En dat is nu officieel.

Zijn we uniek? Nee en ja. Nee, want er bestaan meer Nederlandse bedrijven die HubSpot partner zijn. Er zijn er zelfs die al veel ‘hogere ranking’ van platinum hebben. Maar dat wij in zo’n korte tijd (half jaar) en zo’n specifieke niche (vastgoed) dat al voor elkaar kunnen krijgen, dat stemt mij vrolijk.

Dank dus aan het team. Dank aan onze prachtige klanten. Volgende halte: GOUD!

Meer weten?

Wil je meer weten wat HubSpot voor jou kan betekenen? Neem contact met mij op en stuur een mail naar jasper@gustomedia.nl.

Geen updates van Gusto Media missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.Laat een reactie achter