Gusto Media groeit – welkom Rutger

Het is nogal wat dit jaar. We zijn een partnerschap aangegaan met HubSpot. We zijn voor nieuwe klanten in de vastgoed markt aan het werk gegaan – over beide volgt natuurlijk een andere update, maar bottom line: Gusto Media groeit. En dat kan het niet alleen. Daarom werken we samen met toffe mensen. In deze blog wil ik ze in het kort aan je voorstellen. Te beginnen met Rutger Wink.

Rutger (25) is een multimedia ontwikkelaar met passie voor design. Functioneel moet het allemaal kloppen, maar dan mag het ook best wel een beetje mooi zijn. Voor achterliggende techniek draait Rutger zijn hand niet om. Code? Leuk om even in te duiken.

HubSpot

Sinds januari 2018 is Rutger onderdeel geworden van het Gusto Media team. Deze duizendpoot helpt onze klanten vooral met HubSpot vraagstukken. Rutger integreert de software naadloos met bestaande websites en/of platformen. Vervolgens pak hij ook door. Leadscoring verwerken. Slimme doelgroeplijsten aanmaken, alles zodat er gesegmenteerde nieuwsbrieven verstuurd kunnen worden; diet doet hij het met een glimlach op zijn gezicht. “HubSpot is echt een indrukwekkende tool om marketing automation uit te voeren. Dat maakt het werken voor Gusto ook zo leuk. Door goed na te denken over wat je wilt kun je echt veel bereiken.”

Digital nomad

Zoals gezegd: een creatieve duizendpoot is het. Advertentiecampagnes. Een infographic. Ook dat vind Rutger leuk om te doen. Wanneer hij niet aan het werk is, vertoeft Rutger graag op Skype. “Mijn vriendin woont in Canada, dus tsja; dan is Skype wel het middel om te communiceren.” Sporten doet hij op de klimwand.

Doel voor 2018. “Succesvolle projecten bouwen, maar ook als een – digitale nomad – de wereld verkennen. Dus al rondreizend de wereld zien, terwijl ik geinspireerd raak door werk”

Dat komt goed. Welkom aan de Gusto boord Rutger!

Laat een reactie achter