Gusto Media’s duizendpoot – ontmoet Rutger Wink


Gusto Media groeit. En dat kan het niet alleen. Daarom werken we samen met toffe mensen die gepassioneerd zijn in hun vak. In deze blog wil ik ze in het kort aan je voorstellen. Te beginnen met Rutger Wink.

Rutger Wink (26) is een concept en multimedia ontwikkelaar met passie voor design. Functioneel moet het allemaal kloppen, maar dan mag het ook best wel een beetje mooi zijn. Voor achterliggende techniek draait Rutger zijn hand niet om. Code? Leuk om even in te duiken.

HubSpot

Sinds januari 2018 is Rutger onderdeel geworden van het Gusto Media team. Deze duizendpoot helpt onze klanten vooral met HubSpot vraagstukken. Hij integreert de software naadloos met bestaande websites en/of platformen. Vervolgens pak hij ook door. Leadscoring verwerken. Slimme doelgroeplijsten aanmaken. Alles zodat er gesegmenteerde nieuwsbrieven verstuurd kunnen worden; dit doet hij het met een glimlach op zijn gezicht. “HubSpot is echt een indrukwekkende tool om marketing automation in te zetten. Dat maakt het werken voor Gusto ook zo leuk. Door samen met de klanten van Gusto goed na te denken over wat je doelen zijn, kun je echt veel bereiken.”

Remote marketing specialist

Zoals gezegd: een creatieve duizendpoot is het. Ook advertentiecampagnes, een infographic, motiongraphic of het inrichten van een email-flow vindt hij leuk om te doen. Hij doet graag een stap extra om mee te bouwen aan succesvolle projecten. En als het even kan zijn eigen manier. Hij is namelijk sinds 2018 ‘remote marketing specialist’, wat zoveel inhoud dat hij zijn werk van overal ter wereld uitvoert. Afgelopen jaar was dat veel vanuit Canada, maar wie weet waar dat volgend jaar zal zijn!

Laat een reactie achter