Vastgoed marketing

Op de dag van start verkoop gelijk de eerste kopers klaar hebben staan voor je nieuwbouwproject; dat is wat je wilt! De prikkelende content én Inbound Marketing aanpak van Gusto Media zorgt daarvoor. Lees hieronder meer meer over onze vastgoed marketing aanpak.

icoon resultaat

Het huidige marketing landschap is onoverzichtelijk, ingewikkeld en versnipperd. Echt contact krijgen met je doelgroep is niet meer zo makkelijk. Bij Gusto Media zeggen we orde in de chaos en werken we voor jouw vastgoed project aan duurzame relaties met je doelgroep. Lees snel verder!

Effectieve vastgoed marketing

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe plek om te wonen wil je weten waar je aan toe bent. Voldoet de woning aan mijn wensen, kan ik het betalen? Maar ook: zal ik mij thuis voelen in deze nieuwe omgeving? Vragen waar je in je marketing op in kunt spelen. 

Door de juiste content op het juiste moment aan de juiste persoon uit te serveren help je je potentiële koper. Ze maken direct de inschatting: is dit iets voor mij of eerder voor iemand anders? Daardoor krijg je betere inschrijvers voor je project en verlies je geen tijd met mensen die eigenlijk niet willen kopen. Daar heeft Gusto Media een stappenplan ontwikkeld. Die kun je hier bekijken.

icoon strategie
icoon vastgoed strategie

Sterke marketing tools

Bij Gusto Media zijn we HubSpot partner. We gebruiken deze tool om onze social media kanalen centraal te beheren, maar ook versturen we gesegmenteerde nieuwsbrieven en analyseren we de website statistieken vanuit HubSpot. Daarnaast worden onze vragenlijsten vanuit HubSpot gestuurd en beheren we onze advertising vanuit dit handige systeem.

Wat onze vastgoed marketing zo effectief maakt, is dat de inschrijvers ook in HubSpot staan. Hierdoor weten we veel beter waar de doelgroep van het nieuwbouwproject behoefte aan heeft en kunnen we nog persoonlijker de doelgroep aanspreken. Dat is geen vastgoed marketing meer, maar eerder vastgoed matchmaking. Alles, centraal vanuit één tool. Super overzichtelijk, efficiënt én - nog belangrijker- effectief!

De aller mooiste content

En dan ga je communiceren. Dan is het wel lekker dat het je raakt. Bij Gusto Media maken we goede content op maat. Nieuwsbrieven voor het segment 400K - 500K budget? Geen probleem. Een video of een magazine om een belegger raken voor jullie gebiedsontwikkeling? Doen we! Creatief werken met geluid? Dat deden we bijvoorbeeld voor Aan het IJ. We zijn creatief, conceptueel, maar ook pragmatisch. We zorgen ervoor dat het gebeurt!

icoon content marketing
Content marketing ebook

Aan de slag met content

Wil jij ook sterke vastgoed marketing concepten inzetten voor jouw organisatie. Gebruik dan het 'Content Marketing Workbook' om zelf een content marketing machine te worden. Dit werkboek helpt je perfect op weg bij het neerzetten en groeien van jouw marketing activiteiten.

Met deze gratis download krijg je:

  • inzicht in de kracht van storytelling
  • een handig framework om tot content ideeën te komen
  • de tools om een lange termijn contentstrategie neer te zetten
  • tips om effectief je content te promoten
  • creatieve manieren om bestaande content her te gebruiken

 

Download nu

Contact opnemen

Nieuwsgierig geworden naar Gusto Media? Of gewoon zin om meer te horen tijdens een kop koffie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Leuk! Wij drinken hem zwart. Bel Jasper (06-50 62 61 57) of stuur een mailtje naar jasper@gustomedia.nl.

contact-conversation-05