blauwhoed-logo-wit-

HubSpot gebruiken als CRM-systeem, kan dat?

Jazeker, dat kan. Blauwhoed is het bewijs. Deze projectontwikkelaar slaat de contactgegevens van de relaties van al haar medewerkers centraal op in Hubspot. Zo kan Blauwhoed haar relaties altijd op de juiste manier en met relevante informatie benaderen. Met meer dan 2.000 contacten natuurlijk een ontzettend belangrijk onderdeel van de organisatie. Een back bone.

Het advies

Gusto adviseert Blauwhoed in het gebruik van HubSpot, maar steekt ook de handen uit de mouwen. We geven vorm aan een vernieuwde nieuwsbrief, importeren en ontdubbelen contacten en doen nog veel meer.

 

Over Blauwhoed

Blauwhoed is een marktmakende ontwikkelaar. Zij richten zich op de (her)ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningen en commercieel vastgoed. In diverse plaatsen in en rondom de Randstad werken ze aan projecten en initiatieven. Dat doen ze samen – in co-creatie zoals dat heet. Op die manier creëren ze unieke leefomgevingen waar het heerlijk wonen, werken en recreëren is.

 

Het resultaat

Nieuwsgierig hoe de nieuwsbrief is geworden? Hiernaast zie je een uitsnede van onze schets. Wil je de nieuwsbrief van Blauwhoed niet missen? Surf dan even naar blauwhoed.nl en neem contact met ze op.

Newsletter-blauwhoed

Hubspot CRM

Wil jij ook HubSpot inzetten als CRM? Gusto Media helpt jouw organisatie op weg. Neem contact met ons op en druk op onderstaande button.
Een kind kan de was doen.