Stageplek | kom stage lopen bij Gusto Media

Wil jij alles leren over marketing én vastgoed? Dan ben je bij Gusto Media aan het goede adres. Wij zijn namelijk hét vastgoed marketingbureau van Nederland. We werken onder meer voor Amvest en Timpaan en we groeien hard. Daarom zijn we op zoek naar stagetalent om ons te helpen met mooie opdrachten.

share

Het stagetraject

Tijdens je stage bij Gusto Media staat leren centraal. Je eerste stageweek bestaat dan ook uit studeren en veel certificaten halen, zodat je zo snel mogelijk over de juiste kennis beschikt en goed mee kunt draaien. Je leert onder meer alles over inbound marketing en over de software HubSpot. Maar naast leren maak je ook kennis met het (freelance) team en de mooie projecten van Gusto Media. En echt leren doe je natuurlijk in de praktijk. Denk bijvoorbeeld aan: content maken, blogs scgrijven en samenwerken met het team.

Bij deze stage hoort ook een stageopdracht. We richten je stage zo in dat je voor de helft van de tijd hier aan kunt werken. Deze opdracht bedenk je samen met je begeleider van Gusto Media.

Wat moet ik kunnen dan?

Onze perfecte stagiair(e) is creatief, gezellig en is gek op content – in welke vorm dan ook. Je bent een schrijftalent en schrijft foutloos Nederlands. Maar ook foto en video is voor jou geen probleem. Je maakt zelf een briefing voor het videoteam en zorgt dat de video wordt opgeleverd zoals de klant voor ogen had. Daarnaast ben je bekend met Photoshop en ken je de marketingwegen op social media

Je bent behulpzaam, proactief en voorziet klanten van de juiste service. Tevreden en blije klanten zijn jouw ultieme doel.

futuro_icons_23

Wat voor opleiding heb ik nodig?

Om bij Gusto Media stage te kunnen lopen moet je een hbo of wo opleiding volgen in de richting van bijvoorbeeld de Bachelor Communication and Information Design in Utrecht. We zoeken iemand die aan het laatste jaar van zijn / haar studie bezig is.

Algemene info

Gusto Media is gevestigd in Amersfoort, vlak bij het station. Het kantoor is dus gemakkelijk te bereiken. Ook zit het centrum op loopafstand. Bij Gusto Media kom je terecht in een gezellig en informeel team. We hebben veel zin om je alles te leren over vastgoedmarketing. Voor deze stage krijg je een marktconforme vergoeding.

Lijkt dit je wat? Stuur je motivatie en cv naar info@gustomedia.nl. Zijn we een goede match? Dan nodigen we je uit voor een gesprek. Tot snel!

futuro_icons_105

Wij werken o.a. voor