Gezocht | Freelance content bazen

Gusto Media is het vastgoed marketing bureau van Nederland. We werken o.a. voor Amvest en Timpaan en groeien hard. Daarom zijn we op zoek naar freelance content bazen!

trophy_loop

Wat kom je dan doen?

Content schrijven. Dat is het begin. Maar bij Gusto krijg je veel verantwoordelijkheid. Je gaat op locatie op zoek naar de juiste content, misschien zelf wel even filmen voor een Instagram Story. Je mag schakelen met onze opdrachtgevers. Ook ga je natuurlijk kennis maken met het (freelance) team en de mooie klanten van Gusto Media.

Wat moet ik kunnen dan?

Content heeft geen geheimen voor je. Schrijven doe je creatief en slagvaardig. Dus lange zinnen wissel je af met korte. Hele korte. Blogs. Nieuwsbrieven. Facebook updates. Je maakt het! In perfect Nederlands. Je weg een beetje vinden in Photoshop - zodat je kleine dingen lekker snel fixt - zou super zijn, maar is geen must. Ook ken je de marketingwegen op de socials. Instagram en Facebook successen boek je gemakkelijk.

futuro_icons_23
icoon strategie

En kan ik nog iets extra’s brengen?

Nou, graag zelfs! We komen nogal eens bij klanten over de vloer. Om een workshop te doen bijvoorbeeld om buyer persona’s op te stellen of om de perfecte briefing op te halen. Zou leuk zijn wanneer je daar een actieve rol in speelt. En ook voor Gusto Media zijn we iedere dag stappen aan het zetten. Nieuwe blogs. Je doet echt mee. De laatste marketingontwikkelingen spot je natuurlijk ook.

Ja, ja en er zit zeker geen addertje onder het gras

Nou… nee. Je moet natuurlijk behoorlijk zelfstandig kunnen werken, want Gusto Media is (nog) een klein bedrijf. Dat betekent veel flexibiliteit, maar ook veel eigen verantwoordelijkheid. Regelmatig bij ons op kantoor werken is een must. Maar goed; we hebben dan ook lekkere koffie en veel gezelligheid.

profile

Waar kan ik tekenen?

Stuur een mailtje naar info@gustomedia.nl of bel even met Jasper. Zien we een goede match, nodigen we je uit voor een gesprek. Leuk!

Wij werken o.a. voor